Firmamızın 2025 yılı Kalite, Gıda Güvenliği ve Helal Gıda Hedefleri:

• MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİNİN % 0,05 ORANINDA OLMASINI SAĞLAMAK,
• SATIŞINI YAPTIĞIMIZ TÜM ÜRÜNLERİMİZİN TERMİNLERİNİN % 100 ORANINDA GERÇEKLEŞMESİNİ SAĞLAMAK,
• MÜŞTERİ SAYIMIZI BİR ÖNCEKİ YILA GÖRE % 10 ORANINDA ARTIRMAK,
• ÜRETİM KAPASİTEMİZİ BİR ÖNCEKİ YILA GÖRE % 50 ORANINDA ARTIRMAK,
• YILLIK SATIŞ CİROMUZUN BİR ÖNCEKİ YILA GÖRE % 100 ARTIŞINI SAĞLAMAK,
• PERSONELİMİZİN YILLIK 20 SAAT/KİŞİ EĞİTİM ALMASINI SAĞLAMAK,
• FİRMAMIZDA PERSONEL DEĞİŞİM HIZININ EN ÇOK % 4 ORANINDA GERÇEKLEŞMESİNİ SAĞLAMAK,
• TEDARİKÇİ DEĞERLENDİRMELERİNDE 80 ÜZERİNDE ALAN FİRMA SAYISINI % 95 SEVİYESİNDE TUTMAK,
• TEDARIKÇILERDEN ALINAN GIRDILERIN KONTROLLERINI EN GEÇ 1 SAAT IÇERISINDE YAPMAK,
• ÜRETIM YAPTIĞIMIZ ÜRÜNLERI GÜNÜNDE VE MAKSIMUM % 0,5 ZAYIATLA SEVK ETMEK,
• MÜŞTERİLERİMİZİN NAKLİYE KONUSUNDAKİ MEMNUNİYETİNİ %95’İN ÜZERİNDE GERÇEKLEŞTİRMEK
• YAPILAN MUAYENE VE DENEYLERDE İLK SEFERDE DOĞRU SONUÇLAR ALINMASINI % 95 ORANINDA BAŞARMAK
• HİJYEN DENETİMLERİNDE EN AZ % 90 UYGUNLUĞU YAKALAMAK.
• GIDA KAYNAKLI HİÇ BİR MÜŞTERİ ŞİKAYETİNİN GELMEMESİNİ SAĞLAMAK.
• FİRMAMIZ ÜRÜNLERİNİN DIŞ LABORATUARLARDA YAPILAN TESTLERİNDE % 99 UYGUNLUK SAĞLAMAK.
• İŞLETMEMİZDE YASAL PROSEDÜRÜ UYGULAMAK İÇİN HER TÜRLÜ ( ISO 9001, ISO 22000, HELAL, BRC, FSSC) STANDARDA HAKİM OLMAK, BUNUNLA İLGİLİ GEREKENLERİ EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE YAPMAK VE ÜRETİMİN BU STANDARTLAR IŞIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİNİ SAĞLAMAK.
• ÜRÜNLERİMİZİN DIŞ LABORATUVARDA YAPILAN HELAL TESTLERİNDE %100 UYGUNLUK SAĞLAMAK.

Referanslarımız

İletişim

Alaylar İki, Kamil Akkanat Cd., 42370 Seydişehir/Konya

+90 0332 582 8290

info@beyde.com.tr

Hakkımızda

2000 Yılında marka temelleri zeytin üzerine atılmış olsa da ilerleyen zaman ve piyasada oluşan süt ve süt ürünleri sektörüne giriş yaptık. Kuruluş amacımız katkı ve koruyucu madde olmadan üretim yapmak olmuştur.